TV snimanja

Trubački orkestar Dejana Ilića je veoma cenjen i popularan u celoj Nemačkoj. Nastupamo na manifestacijama i festivalima, sviramo sa poznatim estradnim umetnicima na njihovim koncertima i turnejama.

Trubači za televizije i nastupe

Trubači za televiziju i video produkciju

Uvek smo raspoloženi za svaki vid saradnje sa medijima i tako vam nudimo mogućnost da nastupimo na vašoj televiziji u TV programu namenjenom dijaspori bilo uživo ili na youtube kanalu na društvenim mrežama.

Trubači za snimanje spotova

Ukoliko ste muzičar koji želi da napravi odličan spot u kome se pojavljuju trubači, angažujte naš orkestar. Vrsni majstori trube su spremni da ispune vaša očekivanja i da nastupe u vašem muzičkom spotu. Takođe postoji mogućnost i dalje saradnje, nastupa na koncertima i drugim događajima.

Trubači za snimanje TV reklama

Ukoliko želite da se u vašem TV spotu, vašoj reklami pojave trubači, da odsviramo neku pesmu ili da na trubama zasviramo ono što vi želite, muziku komponovanu specijalno za vašu reklamu, samo nam recite i mi ćemo odmah uspostaviti saradnju sa vama. Pozovite nas i uverićete se da smo profesionalni orkestar koji uvek ispoštuje svaki dogovor.

Nastup na društvenim mrežama

Ukoliko posedujete YouTube kanal ili ste vlasnik televizije ili nekog drugog medija i želite da imate emisiju u kojoj nastupaju vrsni trubači sa Balkana, javite nam se radi dogovora. Nama je cilj da dopremo do što većeg broja ljudi i da se trubaštvo popularizuje u Nemačkoj.

Orkestar Dejana Ilića uvek pokazuje vrhunski nivo profesionalnosti a bogat repertoar kojim raspolaže naš trubački orkestar može se uklopiti u svaku vrstu emisije.

Preko 2.000 pesama i kola naš orkestar zna da svira.

Zato smo sigurni da ćemo sa vama ostvariti uspešnu saradnju i na vaš poziv doći i u emisiji uživo ili na snimanje, svirati sve one pesme i kola koje želite.

Javite nam se putem telefona, pošaljite nam poruku ili nas pozovite i mi ćemo vam odmah odgovoriti.

SR / DE