Godišnjice braka

Slavlje povodom godišnjice braka je sjajna prilika da se okupi porodica, deca, unuci a nekada i praunuci.

Proslavlja se godišnjica braka običnom povodom jubileja kao što su 10, 20, 30 godina braka pa nadalje. Što su supružnici duže u braku to su srećniji i radosniji, to je više članova porodice na proslavi godišnjice braka. Trubači Frankfurt odlični su za svako slavlje povodom godišnjice braka. Ukoliko ste upravo nas čuli ili uživo bili na slavlju na kome smo nastupali onda znate da trubački orkestar Dejana Ilića savršeno svira sve vrste pesama i kola.

Trubači za godišnjice braka

Iz godine u godinu majstori trube nastupaju na svakoj vrsti veselja u Nemačkoj.Postali smo poznati i popularni kao vrhunski trubački orkestar koji svojim odličnim nastupom udovolji ukusima svih vaših gostiju. Na slavlje povodom godišnjice braka obično pozivate prijatelje, familiju iz domovine ili pravite manje porodično veselje. Ovo je sjajna prilika da ovaj srećan dan, ovaj jubilej obeležite i proslavite uz vrhunske trubačke pesme i kola.

Nijedan instrument sem trube ne može da podigne atmosferu na slavlju, da zagreje veselje. Zato se truba svirala još od pamtiveka na svim važnim i bitnim događajima. Trubači za proslavu godišnjice braka u Frankfurtu su vama na raspolaganju da odličnom muzikom, savršenim pesmama i kolima odsviranim na našim zlatnim trubama vas posetimo na sjajne godine, na vaše najsrećnije trenutke braka.

Neka svi budu srećni i radosni kada orkestar Dejana Ilića zasviraju pesme izvorne, domaće, starogradske, hitove svih vremena a naravno i moderne pesme i kola, najnovije hitove sa estrade.

Sviramo i valcere, ukoliko želite da plešete, tu smo nenadmašni. Ipak, vrhunac veselja jeste iznošenje torte pred goste. Ukoliko želite, ovo je prilika da trubački orkestar Dejana Ilića svečano najavi unošenje slavljeničke torte.

Zakažite dolazak našeg orkestra

Javite nam se jer je proslava godišnjice braka prilika da sa svojim najdražima, sa svojom porodicom i prijateljima uživate u plodovima bračnog života.

Javite nam se i zakažite, dolazak najboljih majstora trube. Takođe iznenadite svoje drage osobe, poklonite svojim roditeljima za godišnjicu braka nastup trubača koji će već na samom ulasku svirati njihovu omiljenu pesmu i oraspoložite ih najlepše.

SR / DE