Manifestacije

Manifestacije, narodna okupljanja, narodne proslave i veselja pravi su povod da se trubači Frankfurt pozovu da svojim nastupom ulepšaju događaj.

Trubači za manifestacije

Truba je na Balkanu poznat instrument koji je zaslužan za više stotina hiljada posetilaca koji svake godine dolaze u centar trubačke muzike, u Guču na festival Dragačevske trube. Zato se bez trube ne može zamisliti slavlje na Balkanu. Upravo u Frankfurtu, Nemačkom gradu u kome živi veliki broj ljudi koji poreklo vode sa Balkana, na okupljanjima, svečanostima, manifestacijama koje se organizuju različitim povodima, trubači Dejana Ilića nastupaju. Sa odličnim repertoarom pesama i kola koji broji preko 2.000 numera atmosferu podižu do najvišeg nivoa.

Orkestar vruhunskih majstora trube

Ovo je prilika da na manifestaciji imate profesionalne trubače koje čak i najveće zvezde estrade pozivaju na svoje koncerte, na turneje širom Nemačke i inostranstva. Orkestar Dejana Ilića sačinjen je od vrhunskih majstora trube od kojih su svi profesionalci i poreklom iz poznatih trubačkih porodica sa Balkana. Nama truba instrument koji volimo i muzika koju sviramo na trubama je najlepša.

Nastupom orkestra Dejana Ilića na festivalu ili manifestaciji, na okupljanju, događaju koji organizujete je prilika da se publika odlično proveseli uz sjajnu muziku vrhunskog trubačkog orkestra.

Uz repertoar koji ste vi odredili nastupamo na vašem događaju.

Javite nam se, recite nam program događaja, datum i vreme našeg nastupa i budite sigurni da će upravo u tačno vreme orkestar najboljih majstora trube nastupiti na manifestaciji koju organizujete.

SR / DE