Venčanja i svadbe

Proslava venčanja uz trubači Frankfurt uvek je događaj kakav svi i slavljenici i gosti priželjkuju. Trubači za venčanja sa velikim zadovoljstvom dolaze po pozivu na ovo najlepše i najveće slavlje. Uz najbolji orkestar u celoj Nemačkoj, trubače Dejana Ilića atmosfera će biti najbolja.

Trubači za svadbe

Izbor pesama i kola je velik jer bogat repertoar trubačke muzike koji broji preko 2.000 numera zadovoljiće ukusima svakoga vašeg gosta. Zato i ne čudi što na svakom slavlju na kojima nastupi orkestar najboljih frankfurskih trubača gosti se vesele do kasni večernjih sati. Rado deleći fotografije i video snimke sa veselja na svojim profilima na društvenim mrežama, gosti, prijatelji i familija svima daju do znanja da se odlično provode dok nastupaju najbolji majstori trube u Nemačkoj.

Poreklom sa Balkana, orkestar Dejana Ilića vrhunski svira sve vrste pesama i kola. Hitovi narodne i zabavne muzike, izvorne i estradne su sve što je potrebno da biste napravili vrhunsku zabavu i uz trubače Frankfurt uživali u sjajnom veselju. Kad nas pozovete, naš orkestar će u dogovoreno vreme doći i uz vrhunske trubačke pesme dočekati vaše goste, kumove, prijatelje.

Pratićemo svadbenu povorku u odlasku po mladu, nastupićemo kada se mlada izvodi iz kuće, sviraćemo kod crkve i naravno na svadbenom veselju.

Trubači najavljuju tortu

Na svakom slavlju postoji jedan trenutak koji svi sa nestrpljenjem očekuju a to je trenutak vrhunskog slavlja kada se torta iznosi pred goste. Upravo tada, svetla u sali se zamrače a slavljenička torta sa vatrometom uz muziku trubača u pratnji pesme koju ste vi odabrali se unosi u svečanu salu. Zato neka vaše slavlje povodom venčanja u Nemačkoj bude najbolje i najlepše.

Angažujte vrhunske trubače u Frankfurtu i veselite se sa svojim prijateljima i familijom u najboljem i najsrećnijem danu.

SR / DE