Rođenje ili krštenje

Rođenje ili krštenje deteta pravi je povod da se pozovu frankfurtski trubači.

Cela porodica raduje se ovom srećnom događaju a kako se ne može uvek tačno i precizno odrediti u dan kada će se dete roditi tako se i trubačima samo najavi okvirno kad mogu da očekuju da budu pozvani na slavlje. Bilo na praznike, neradne ili radne dane, proslava povodom rođenja deteta prilika je da se sa najužom porodicom, prijateljima i svima koji su vam bliski okupite i proslavite ovaj radostan događaj.

trubači za veselja

Dobijanje deteta radosti za sve za oca i majku, babe i dede, tetke i teče, ujake, ujne, strine i stričeve i svu ostalu familiju. Zato su trubači Frankfurt nezamenljivi da proslavite ovaj najradosniji događaj.

Trubači za krštenje deteta

Kada se dete krštava, to je prilika da se nakon ovog verskog obreda proslavi sa svojim najdražima. Kako je trenutak krštenja unapred planiran, tako se i mogu unapred izvršiti pripreme, zakupiti svečana sala ili restoran. Slavlje povodom krštenja je obično događaj na kojem se okuplja stotinak ili 200 zvanica.

Trubači Dejana Ilića odlično sviraju sve pesme iz našeg repertoara a najviše ćemo, naravno svirati one pesme koje su pisane za krštenje deteta. Bilo da je dete muškog ili ženskog pola, da ste dobili blizance ili ste srećni roditelji trojki, možete biti sigurni da će najbolji trubači za krštenje u Frankfurtu sjajnom muzikom oplemeniti ovaj radostan dan. Trubači će podići atmosferu na još viši nivo svirajući predivne pesme i kola uz koje se svi vesele. Povodom proslave krštenja deteta, javite nam se jer će trubački orkestar Dejana Ilića u pravom trenutku ući u svečanu salu, svirati sve pesme kola, ispuniti najlepše želje vama i vašim prijateljima i familiji.

Sviramo kada se torta unosi pred goste

U svakom trenutku tu smo da ispunimo svaku vašu muzičku želju, da uz najbolji trubački orkestar u celoj Nemačkoj proslavite ovaj srećan i radostan događaj.

SR / DE