Rođendani i punoletstva

Proslava rođendana uz trubači Frankfurt najbolja je i najlepša. Bilo da je u pitanju rođendan deteta, punoletstvo ili proslava nekog kasnijeg rođendana, kao što su jubilarni rođendani, uvek želimo na taj dan da se najbolje proveselimo.

Uz vrhunsku trubačku muziku, odlične pesme i kola iz našeg bogatog repertoara proslava rođendana biće događaj o kome će se pričati. Neka ovaj radostan dan bude ispunjen odličnom atmosferom, proveden sa prijateljima i familijom u sjajnom raspoloženju u kome Frankfurtski trubači, najbolji u celoj Nemačkoj sviraju vaše omiljene pesme.

Trubači za punoletstvo

Trubači za punoletstvo se obavezno pozivaju jer je punoletstvo najvažniji rođendan koji treba proslaviti sa prijateljima, porodicom. Na proslavu punoletstva obično dolazi i familija iz otadžbine a tu su i drugovi i drugarice slavljenika ili slavljenice. Slavlje uz trubače Dejana Ilića je najlepše jer naš orkestar svira odlično sve vrste pesama, od onih izvornih do najnovijih i najmodernijih hitova sa estrade. Sviramo i domaću i stranu muziku, pop i rok muziku, narodnu i zabavnu, filmsku muziku i valcere. Sve što želite i što ste čuli trubači Dejana Ilića će sa najboljim umećem svirati na proslavi punoletstva.

Nastupajući sa poznatim estradnim umetnicima koji su nas na svoje turneje vodili kao prateći orkestar, uvek smo dobijali aplauze od publike jer su našli nastupi najbolji. Zato nas pozovite kada tražite u Frankfurtu trubači za punoletstvo jer će naš dolazak biti najbolji a atmosfera na punoletstvu savršena.

Javite nam se

Mi smo uvek spremni da u tačno dogovoreno vreme nastupamo na ovom sjajnom veselju.

SR / DE