Trubači sviraju pesme koje svi gosti vole

Godišnjice braka, proslave veridbe, venčanje, poslovna veselja i sva ostala vrsta slavlja trenuci su kada želimo da se najbolje veselimo. A kada na slavlju nastupe trubači Dejana Ilića vrhunsko veselje je zagarantovano.

Pozivom orkestra najpoznatijeg u celoj Nemačkoj svaki vaš gost uživaće u sjajnom izvođenju pesama i kola koji naš orkestar sa vrhunskim zadovoljstvom svira.

Preko 2.000 pesama i kola

Na našem repertoaru nalazi se preko 2.000 numera od izvornih, starih narodnih pesama, preko hitova popularne kafanske muzike, starogradskih pesama koje sa bude nostalgiju među nama, do najnovijih muzičkih ostvarenja i hitova sa estrade.

Naš orkestar će uvek ispuniti svako vaše očekivanje i to činimo već dugi niz godina.

Poreklom sa Balkana, članovi našeg orkestra odlično znaju Balkanski melos, znaju da sviraju iz srca, da se veselje vidi na licima svih vaših gostiju. Truba diže nogu igraču i zato je poziv našeg orkestra garancija da će sve proteći upravo onako kako ste vi očekivali.

Ispunićemo sva vaša očekivanja

Kada nas pozovete, možete nam reći šta očekujete, kakvo veselje želite. Trubači Dejana Ilića će ispuniti svaku vašu želju a takođe vam dati i predloge na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva koje pesme ljudi najviše žele. Zato imamo spremne mikseve pesama, poređane tako da stvore i održe vrhunsko raspoloženje među gostima.

SR / DE