Povodi za trubače su sva vaša veselja

Svakoga dana ljudima se događaju lepe stvari. One su povod za veselja, slavlja na kojima se u Nemačkoj okupe prijatelji i familija. To su prilike da se ponovo vidimo sa svojima, da se zajedno veselimo i da odličnom raspoloženju uz trubače vrhunskog orkestra Dejana Ilića proslavimo radostan dan.

Sa zvucima najvećih hitova, popularnih pesama i kola orkestar Dejana Ilića dolazi na vaše veselje. Uz trubače najbolje u Nemačkoj dočekuju se gosti familija, prijatelji. Trubači su tu za vas, spremni da zasviraju vaše omiljene pesme, muziku koju ste odabrali, koju ste poželeli da se svira na važnim trenucima vašeg veselja.

Bogat izbor pesama i kola

Iz bogatog repertoara trubačke muzike našeg orkestra birajte najlepše pesme, kola koja će svim vašim gostima ulepšati slavljeničku raspoloženje. Izbor pesama i kola koje naš orkestar svira prelazi 2.000 numera. Vaše je samo da odaberete one najlepše i najbolje pesme koje želite da sviramo na vašem veselju.

Uživajte uz vama bliske prijatelje, familiju i sve goste koje ste pozvali na svoje slavlje nastupom orkestra najboljeg u celoj Nemačkoj.

Pogledajte naše video snimke i biće vam jasno zašto nas svi rado pozivaju na svoja veselja.

SR / DE