Najbolji trubači za veselja u Nemačkoj

Na veseljima i proslavama u Nemačkoj, trubači Dejana Ilića uvek atmosferu podignu do najvišeg nivoa.

Sve ove godine nas pozivate da svojim nastupom ulepšamo sve trenutke slavlja, da vašim gostima sviramo sve njihove omiljene pesme i kola iz bogatog repertoara trubačke muzike.

Trubači za sva veselja

Bilo da pravite veselje povodom rođenja deteta, krštenja, rođendan ili punoletstvo, veridbu, venčanje ili nekog drugog slavlje, trubači najbolji u Nemačkoj će nastupom i repertoarom koji broji više od 2.000 numera atmosferu na veselju podići do najvišeg nivoa.

Tokom naše višegodišnje karijere nastupali smo na mnogobrojnim slavljima i naše iskustvo je veliko. Kada god nastupe trubači Dejana Ilića, gosti već znaju, već poznaju naš orkestar sa mnogobrojnih veselja na kojima smo svirali kao i svečanosti, manifestacija, koncerata estradnih umetnika. Svi oni upravo naš orkestar pozivaju da ih pratimo na turnejama.Orkestar vrhunskih majstora trube poznatih u celoj Nemačkoj će na vašem slavlju svirati sve pesme i kola koje vi i vaši gosti sa nestrpljenjem očekujete.

Narodna i zabavna muzika

Sviramo domaću i stranu muziku, narodnu i zabavnu, pesme i kola, kafanske, starogradske, moderne.
Hitovi sa estrade su uvek na repertoaru našeg orkestra kao i strana muzika, klasična muzika, valceri i filmska muzika. Sve što vi i vaši gosti poželite sviraće orkestar iskusnih majstora trube pod vođstvom Dejana Ilića.

Trubači najavljuju bitne trenutke slavlja

Svaki važan trenutak na slavlju biće najavljen vrhunskom trubačkom muzikom, uz pesmu koju ste vi odabrali. Posebno je važan momenat kada se torta iznosi pred goste jer tada gosti očekuju najbolju atmosferu. Trubači Dejana Ilića prate svečano unošenje torte uz muziku koju ste vi poželeli.

Sve kako bi želite

Sa nama na veselju, možete biti sigurni da će sve biti upravo onako kako ste vi poželeli i da će nastup najboljih trubača ulepšati vašu proslavu.

Atmosfera na slavlima na kojima su trubači Nemačke nastupili je uvek savršena i zato nas rado preporučujete svojim prijateljima i familiji.

Pozovite trubače za odličan provod

Javite nam se putem telefona, zakažite naš dolazak i budite sigurni da će upravo na vašem slavlju gosti biti najsrećniji i svima reći da su se odlično proveli.
Možete nas pozvati i putem Viber-a ili WhatsApp-a, jer smo uvek online, spremni za vaš poziv ili poruku.

SR / DE